Pages Navigation Menu

Gokartversenyző

Drukkolj élőben az IIKC 1. pozsonyi futamán a Hungry Hungariansnek!

Szombaton kezdődik az International Indoor Kart Cup sorozat 2016/17-es szezonja, aminek állandó résztvevője lesz Adrián is. A versenyről 2016. november 26-án, szombaton 16 órától élő közvetítést nézhettek itt:

Pár szó a sorozatról…

A bajnokság 6 futamból fog állni, a versenyek egyenként 3 órás csapatversenyek lesznek. Minden csapatot 3 versenyző alkot, a versenyeken 30 percenként kell versenyzőt cserélni. Az időmérő edzés alapján a rajtsorrendet úgy osztják ki, hogy a csapat minden tagja megy 7 percet, három versenyző három különböző géppel, és a csapattagok leggyorsabb köreinek átlaga adja a rajtpozíciót eldöntő időt.

… és a csapatról, valamint az indíttatásról Adrián tolmácsolásában:

 

20151121_221207“Az IIKC és az egyéb téli versenyek számomra a felkészülést szolgálják a jövő évi világbajnokságra. A csapat is ennek jegyében fog szerepelni a sorozatban, az elsődleges cél az edzés, aminek nagyon jó terepe az erős nemzetközi mezőny, és a bonyolult és európai színvonalú Kart One Aréna pálya.
 
A csapatból én vagyok az egyetlen, aki tapasztalatban a leginkább fel tudja venni a versenyt az élmezőnnyel. Fényes Tibi, az egyik csapattársam, szintén tapasztalt versenyző, ő azonban nem ment még ezen a pályán, a szombati edzéseken fogja megtanulni. Ennek ellenére biztosak vagyunk benne, hogy gyors lesz. Tapasztalat tekintetében Miskolczi Norbi van a legnagyobb hátrányban: 1,5 éves gokartos múltra tekint mindössze vissza, az élmezőny átlag 10 év feletti múltjával szemben. Norbi elszántsága és szorgalma dicséretes, ezért szavaztam neki bizalmat az elejétől kezdve, minden egyes hétfői versenyen ott volt a pályán, és az időbeni lemaradása egyáltalán nem tükrözi a kevés kilométert. Norbi olyan versenyző, akinek én vagyok az edzője, és én ragaszkodtam hozzá, hogy ő is a csapat tagja legyen!
 
Az elsődleges célunk a fejlődés, felkészülés többek között a februári európa bajnokságra.”

Nézzétek az élő közvetítést 16:00-tól és drukkoljatok a Hungry Hungariansnek!

 

Ha kíváncsiak vagytok a nevezési listára, itt lefelé görgetve megtaláljátok.
facebookgoogle_plus

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>